Nog wat Gentse Feesten

Wegens het weer is het niet echt handig om met een peuter de Gentse Feesten te bezoeken. We hadden gepland er wat meer tijd te spenderen, maar sinds Hotel Jarretelle waren we niet terug geweest en ware het niet om een goede vriend te steunen en een inderhaast georganiseerde Twunch denk ik dat we donderdag gezellig thuis waren gebleven aan het haardvuur.

Maar op donderdag om 19u speelde Daithi Rua op de circusvloer in het Baudelopark. Het optreden werd vakkundig uitgeregend, maar zowel het podium als de PA waren onder een tent geinstalleerd dus het optreden kon plaatsvinden zoals gepland. Gezien de omstandigheden was het een succes, ongeveer 80 mensen genoten van de muziek in een druilerig park. Voor de gelegenheid was ook Marijke Peeters meegekomen om met haar prachtige stem nog meer warmte te brengen. Een hartverwarmend stukje tijdens de koude, natte feesten.

Geef een reactie