De nieuwe salontafel

Als gevolg van dit hadden we dus een nieuw tapijt en een nieuwe salontafel nodig. Het internet bleek onze redding! Ik moet wel zeggen, zo’n design salontafel is niet zo makkelijk in elkaar te steken als een IKEA meubel… ik ben blij dat het bovenblad voorgemonteerd bleek en ik enkel moest vloeken op de onderkant en de schuif die daarin zit. Het deel in houtlaminaat schuift open en verbergt een grote ondiepe bergruimte.

Het openschuivende bovenblad is nu de bergplaats voor tablets, e-readers en afstandsbedieningen, netjes opgeruimd!

image

Jammer genoeg heeft deze tafel heel scherpe hoekjes. De vorige had afgeronde hoeken. Het duurde letterlijk geen 5 minuten voor Aidan er zich pijn aan deed. IKEA to the rescue dan maar: die handjes blijven super.

image

4 reacties op ‘De nieuwe salontafel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s