De nieuwe salontafel

Als gevolg van dit hadden we dus een nieuw tapijt en een nieuwe salontafel nodig. Het internet bleek onze redding! Ik moet wel zeggen, zo’n design salontafel is niet zo makkelijk in elkaar te steken als een IKEA meubel… ik ben blij dat het bovenblad voorgemonteerd bleek en ik enkel moest vloeken op de onderkant en de schuif die daarin zit. Het deel in houtlaminaat schuift open en verbergt een grote ondiepe bergruimte.

Het openschuivende bovenblad is nu de bergplaats voor tablets, e-readers en afstandsbedieningen, netjes opgeruimd!

image

Jammer genoeg heeft deze tafel heel scherpe hoekjes. De vorige had afgeronde hoeken. Het duurde letterlijk geen 5 minuten voor Aidan er zich pijn aan deed. IKEA to the rescue dan maar: die handjes blijven super.

image

4 thoughts on “De nieuwe salontafel

    1. Komt van bij Home24.be, ze hebben een leuke collectie en kiezen was niet simpel 🙂 wel wat koerierperikelen gehad…

    1. Komt van bij Home24.be wel wat perikelen gehad met hun koerier en lichte beschadiging die gelukkig maar op 1 plaats zichtbaar is.

Geef een reactie