Geluk bij ongeluk?!?!

Toen we goed en wel geïnstalleerd waren in onze stoelen in de Antwerpse Opera en ik mijn gsm stil zette kreeg ik nog net een sms binnen van de babysit. “Daarnet is het onderste blad van de salontafel gesneuveld tijdens het spelen. Ik heb het grootste deel al opgeruimd maar ik zal snel stofzuigen zodat er niets meer ligt.” SAYWHAT???

Tijdens de eerste pauze stuurde ik een berichtje terug. Bij het spelen met een ballon verloor Aidan zijn evenwicht en viel met zijn elleboog op het onderste blad van onze glazen salontafel (eigenlijk een bijna 10 jaar oud IKEA tv-meubel in veiligheidsglas). Op dat blad lagen al 3 stapels boeken, de toegevoegde kracht van de val was er teveel aan en het blad viel in duizenden stukjes.

Als bij wonder: geen gewonden. Onze superbabysit bleef kalm, raapte kindjes van tussen het glas, zette ze voor de tv en maakte alles schoon. Toen we terugkwamen rolden we de mat op want daar bleven maar kleine stukjes in zitten, en ook de restanten van de salontafel werden buiten gezet. De dag erop namen we eens rustig de tijd om de boeken uit te schudden, een plank met kleurgerief leeg te maken en om te dopen tot extra boekenplank.

En we bestelden via webshops een nieuw tapijt en een nieuwe salontafel. Foto’s na levering!

Hopelijk blijven we nu even gespaard van dergelijke ongelukjes…

2 thoughts on “Geluk bij ongeluk?!?!

  1. Wat een geluk dat Aidan ongedeerd is! Wel leuk dat je zo plots een nieuwe tv-hoek krijgt 🙂 De kans is groot dat je hier zelfs de verzekering voor tussenbeide kan laten komen!

  2. Pingback: De nieuwe salontafel

Geef een reactie