Endimi ging naar Queen + Adam Lambert

Het is altijd een beetje een risico om naar Queen te gaan sinds Freddy Mercury heenging. Maar door de samenwerking met Adam Lambert aan te gaan hebben ze wat mij betreft een mooi eerbetoon in elkaar gestoken! Adam Lambert is flamboyant en heeft een stem als een klok die het hele repertoire zonder moeite aan kan.

We deden eens zot en gingen voor de VIP tickets. Ruim op voorhand kregen we hapjes en drankjes voorgeschoteld in de VIP lounge om net op tijd voor de show naar plaatsen met een mooi uitzicht te worden gebracht. Nadien werden we nog vergast op een heerlijk dessert!

De show stelde absoluut niet teleur: alle hits passeerden de revue, mooie lichteffecten en hier en daar een streepje originele opnames van Freddie (en David Bowie!!!). Ik genoot met volle teugen! Adam Lambert ging er helemaal voor en ook originele bandleden Brian May en Roger Taylor gaven het publiek waar ze voor gekomen waren: topkwaliteit.

image

image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s