We gingen ook nog eens naar Pairi Daiza

Volgend jaar gaan we waarschijnlijk een abonnement nemen. Pairi Daiza wordt nog groter (“La Terre du Froid” in aanbouw), en nu al kunnen we niet alles zien in één dag. Deze keer waren mijn ouders ook van de partij, en namen we een andere route om de delen te zien die we de vorige keer gemist hadden.

image

De vorige keer gingen we niet lang na de opening van dit seizoen, en er waren dus beduidend minder bezoekers. Nu was het heel warm en druk. De kindjes hadden last van de warmte, maar gelukkig waren er ijsjes en andere verfrissing bij de hand!

image

We gingen opnieuw bij de panda’s langs. Wegens de drukte was de doortocht door de grot van de panda’s anders geregeld: aan de ingang werden de mensen mondjesmaat binnengelaten. Aan de ramen waar de panda’s goed te zien waren stonden stewards de voorbijgang wat te organiseren, waardoor het voor iedereen mogelijk was om even rustig zonder platgedrukt te worden de dieren te bewonderen. Goed initiatief nadat ik daar klachten over had gehoord.

De nevelpanters deden hun naam eer aan en leken verdwenen, ik kon een klein stukje pels en oor zien in een hoekje tegen de muur, maar de witte tijgers daarentegen kwamen bijna poseren voor foto’s. Ze genieten duidelijk van hun nieuwe verblijf. En de olifanten, die kwamen aandacht en bewonderende woorden schooien 🙂

 

Een reactie op “We gingen ook nog eens naar Pairi Daiza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s