Bijna weer Boombalfestival!

Het is weer zover, dit weekend is het Boombalfestival in Lovendegem en zoals elk jaar ben ik van de partij! Dit jaar ga ik vanaf vrijdag het hele weekend, en de kindjes komen zoals elk jaar op zondag mee.

En deze wil ik dit jaar niet missen

Vrijdag:

  • Naragonia, heerlijk romantisch en zweven over de dansvloer
  • King Dalton, me laten omver blazen
  • Lost Highway, Iers gescheur op doedelzakken, banjo en bodhran. Dat allemaal gebracht door twee enthousiaste Nederlanders en drie al even gekken Fransen.

Zaterdag:

Zondag:

Kindjes ophalen en proberen op tijd te zijn voor het familieprogramma met onder andere mijn toppers

  • Kapitein Winokio, kinder ambiance ten top!
  • Urbanus en de Fanfaar, dat wilt ge ook niet missen! Ik zag ze vorig jaar op de Gentse Feesten, nu kunnen ze alleen nog maar beter geworden zijn!

Misschien zie ik je daar wel? Dan kan je getuige zijn van de properste na-festival-campingterreinen en de heerlijke catering. Donderdagavond kost het slechts 10€ en kan ik je alle optredens van harte aanbevelen, mét dansinitiatie voor zij die willen.

FlyerBoombalfestival2015

 

Geef een reactie