Babysitter

We probeerden eens een andere babysitdienst uit. Bij De Bond was er behoorlijk veel verloop en toen hadden we een tijdje voldoende andere babysitters. Maar door het wegvallen van een paar babysitmogelijkheden waagde ik het eens via Sloebersit. De eerste babysit die ik koos was niet vrij. Geen probleem, tweede in de rij dan maar, eentje zonder “endorsement” maar haar profiel zag er ok uit.

Een paar minuutjes te laat kwam ze aan, ze had het verkeerde huisnummer opgeschreven, maar Manon zag het direct zitten. Aidan had wat meer tijd nodig maar dat kwam ook vlotjes. De avond verliep goed, en bij terugkeer meldde de babysit enthousiast dat ze zeker nog wilde terugkomen. Brave kindjes, vlakbij voor haar en het allerbelangrijkste: ze kon haar hartje ophalen aan ons geeky interieur. Ze was zelf nogal geeky ingesteld namelijk, vooral Manga en Anime.

Ik ben al benieuwd om haar volgende maand oktober tegen het lijf te lopen op F.A.C.T.S. 😉

4 reacties op ‘Babysitter

  1. Amaai, dat klinkt super. Nu is dat natuurlijk bij jullie in de buurt, enig idee hoe ik een gelijkaardige dienst kan vinden in bijvoorbeeld Vlaams-Brabant? Ik vind voorlopig enkel de bond, en zou graag wat meer opties hebben.
    groetjes,
    Annelies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s