Squeeeeeeee!!!!

Ik geef toe: ik durfde niet goed. Ik kende te weinig mensen die al bij Zalando geshopt hadden. Ik hield het veilig bij shops die ik al kende. Maar ik had een cadeaubon van het werk. En ik had al meerdere keren gezegd dat ik eigenlijk eens echte sneeuwlaarzen nodig had. Ook al ziet het ernaar uit dat ik ze deze winter niet ga nodig hebben. En ze hebben nu eenmaal echt een zeer uitgebreide catalogus bij Zalando. Bij het rondsurfen kwam ik steeds bij dezelfde rood/bruine boots uit, en ja hoor, Zalando.

Even getwijfeld, even gepolst op Twitter, niet meer getwijfeld en 3 werkdagen later werd het pakje netjes op het werk afgeleverd.

20140204_121143

Om helemaal in de sfeer te zijn heb ik mijn directe collega’s vergast op de reclame-squeeeeeee, want daar kennen we allemaal Zalando van, natuurlijk 😉

Botjes perfect wat ik ervan verwachtte, correcte maat, perfecte staat, goed verpakt. Ik denk dat ik er nu vaker iets zal durven bestellen!

Me happy!

Geef een reactie