High speed leven

De laatste tijd race ik mezelf precies voorbij. Druk op het werk, de kinderen eisen veel aandacht op en rivaliseren om de aandacht van mama, het huishouden mag niet in elkaar storten en ons verbouwproject kwam in een stroomversnelling. Precies alsof er iets gebeurd was waardoor ik in fastforward begon te leven.

Ik snak naar een beetje zetelhangen met een grappige film. En toen werd mij fijntjes gemeld dat “Turbo” vanaf deze week beschikbaar is op Blu-ray en DVD. Ik zag deze trailer een tijdje geleden in de cinemazalen en bedacht met toen dat ik die moest bekijken met de kinderen. Het zal home cinema worden. Even onthaasten met het gezin op een regenachtige dag zoals vandaag was. Onder een dekentje. En lachen geblazen.

Turbo vertelt het verhaal van een slak die wil racen. Op een avond wordt hij in de NO2 tank van een straatracewagen gezogen waardoor hij superieure snelheid krijgt en neemt hij het uiteindelijk op tegen snelle auto’s in de Indy 500 race. Zal hij het halen?

Enjoy!

One thought on “High speed leven

Geef een reactie