6 weken

We zijn aan de kaap van de 6 weken baby. Aidan groeit als kool zoals ze dat zeggen, meting bij K&G zet hem op P75 met zijn 5,450 Kg en 57 cm. Hij eet beter, slaapt beter en begint voorzichtig eens 5 uur of meer tussen 2 nachtflesjes te laten. Hij vraagt vrij veel eten: 6 redelijk grote flesjes per dag. Maar wat wil je als je zo flink groeit? Alleen de reflux laat zich nog steeds voelen, waardoor hij in de slaapkamer veel geluidjes maakt die je toch serieus uit je slaap houden. Maar we komen er wel, 6 weken is vaak een keerpunt. En wanneer kwam dat eerste sprongetje nu alweer?

 

Manon is intussen nog steeds enorm trots op haar broertje en bedelft hem letterlijk onder speelgoed wanneer ze de kans krijgt. Ze geeft pampers aan wanneer hij ververst wordt en komt kijken bij het badje.

Volgende uitdaging: routine in het huishouden krijgen, want zonder de kraamhulp kom ik hier nog lang niet rond…

Geef een reactie