Bakken

Ik bak wel eens graag. Lekkere dingen maar zonder frul: een cake (al dan niet met fruit erin), een kaastaart, een flan, enz. Soms ga ik wat fancier te werk en maak ik iets met versiersel erop of ga ik voor éclairs. Voor de eerste verjaardag van M maakte ik een frangipane met in bladerdeeg haar naam en een 1 erop en wat glazuur en ook een hoopje cupcakes die ik dan versierde met glazuur. Nu wordt ze bijna twee en ik vind die versierde taarten toch zo mooi, maar ook zo duur. Toen dacht ik zo’n hostie te laten maken met haar favoriete figuurtjes uit The Night Garden erop maar 13€ voor een A4, dat vond ik erover.

Ik raapte dus mijn moed samen en een plan heeft vorm gekregen. Dankzij de goede raad van @detaartenfee en @AVEVE op Twitter ga ik een taart maken gevuld met pudding en fruit en versierd in het thema van The Night Garden. Het is lang geleden dat ik nog geboetseerd heb, ik vraag me af hoe ik het ervan af ga brengen!

Zo niet denk ik:

Een reactie op “Bakken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s