Pastapasta

Ooit bedacht ik een simpel receptje, het was eigenlijk een beetje een redding: we hadden zin in spaghetti bolognese maar we hadden geen gehakt in huis en de winkels waren al gesloten, en ik had geen zin in een gehaktloze bolognesesaus.

Dus gooide ik het volgende bij elkaar:

– een laagje olijfolie in een sauteerpan
– 3 ajuinen snipperen en fruiten in de olijfolie
– 4 tomaten in blokjes snijden (al dan niet gepeld, dat kies je zelf)
– dat samen een 5-tal minuten laten pruttelen tot het allemaal zacht wordt
– kruiden met pikant paprikapoeder
– het vuur doven en een grote soeplepel rode pesto door de saus roeren
– serveren op een bord tagliatelli

Vandaag had ik bezoek, maar wederom niet veel in huis. Dus de ouwe trouwe tomaat en ajuin tot the rescue! Het commentaar was ronduit lovend, dus besloot ik dit even hierop te posten. Smakelijk!

Geef een reactie