Herta verse cakedegen

Onlangs kreeg ik nog eens een fijn pakketje met producten om te testen: verse cakedegen van Herta! Je hebt zeker en vast de reclames wel al gezien als je regelmatig TV kijkt: opa die met de kleinkinderen een pakje openknipt, het in de taartvorm giet en huppekee, in een mum van tijd een verse chocoladecake op tafel!

Die mocht ik dus testen: 2 pakjes marmercake, 2 pakjes frangipanedeeg en 2 pakjes bladerdeeg om een echte frangipanetaart te kunnen maken.

De allereerste test ging falikant mis: ik zette de oven aan, goot een marmercake in de bakvorm, stak die in de oven, installeerde me op de zetel… en werd 2 uur later wakker met de geur van aangebrande cake!

Cake nummer twee deed het een pak beter: voor mijn ventje zijn verjaardag maakte ik de overblijvende marmercake klaar alsook een eerste frangipanetaart. Het resultaat:

Die avond verdwenen de taarten in een mum van tijd: iedereen was het erover eens dat het, zeker voor een kant-en-klaar pakske, echt heerlijk was!

Sindsdien heb ik nog 2 keer een frangipanetaart gemaakt (binnenin de verpakking van het bladerdeeg zaten kortingsbons voor bladerdeeg en frangipanedeeg, dus die kon nog bovenop diegene in het pakketje). De eerste taart werd vakkundig opgepeuzeld samen met het bezoek dat we over de vloer hadden tijdens het weekend van FACTS, de tweede werd gisteren verslonden door mijn collega’s die het er ook over eens waren dat je niet kon merken dat dit een kant-en-klaar cakedeeg betreft.

Conclusie: wil je iets lekker, poepsimpel en snel kunnen voorschotelen aan je gasten, of eet je gewoon graag cake die nog lekker warm is omdat hij pas uit te oven komt, die Herta pakskes zijn een super oplossing. MJAM!

One thought on “Herta verse cakedegen

  1. Pingback: Pakjeuh! « De avonturen van het endimi-konijn

Geef een reactie