Verjaardag

Vandaag wonen we precies 2 jaar in ons huisje. 2 jaar met veel veranderingen die erin uitgevoerd zijn: zolder vernieuwd en afgewerkt, dressing omgebouwd tot badkamer, voorplaats afgewerkt en gastentoilet gebouwd, nieuwe zekeringenkast, slaapkamers heringericht.
Intussen gaat het werk verder: binnen 2 weken vullen we een container met de resten van dit avontuur, alsook met onze “carport” (ofwel lelijk afdak) die vervangen wordt door een echte carport. We hopen voor het einde van het jaar een nieuwe voordeur te laten plaatsen en de ramen moeten een nieuw laagje verf krijgen.

We hebben al een hele weg afgelegd met ons huisje, maar we blijven wandelen, om uiteindelijk tot onze droom te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s