De badkamer krijgt vorm…

Vorige week waren ze er: de mannen voor het sanitair. Ze bleven 2 dagen en plots kregen de toekomstige badkamer en gastentoilet vorm. Bij hun vertrek waren alle buizen van zolder (verwarming) via badkamer (verwarming + sanitair) en gastentoilet in het bureau naar de kelder gelegd, de inbouwmodules voor de hangtoiletten geïnstalleerd en de douchebak staat er ook al.

Nu is het terug onze beurt: de muren worden ontdaan van de slechte stukken plaasterwerk, dichtgewerkt en bedekt met waterwerende gyproc, behandeld met waterwerende primer en betegeld.

Dit weekend gingen we dus op excursie bij tegelhandelaars en Brico. Na een eerste schok betreffende de prijzen en een paar teleurstellingen in sommige zaken vonden we toch een reeks prachtige muurtegels bij Brico Plan-it, waarvan de levertijd slechts 1 à 2 weken was. Bij Brico zelf maakten we nog eens dankbaar gebruik van onze Brico-kaart en kochten alle benodigdheden in. De prijzen om de grote platen aan huis te laten leveren waren zo redelijk dat we niet de moeite namen om alles in de auto te proppen of een bestelwagentje te huren: woensdag worden alle grote stukken netjes aan huis geleverd en gaan mijn ventje en schoonvader dit eens goed aanpakken.

Jaja, de badkamer krijgt vorm, en dit zwanger konijn krijgt zicht op een toilet vlakbij de slaapkamers binnen redelijk korte termijn!

Geef een reactie