Het drukke seizoen van de baby-uitzet kiezen.

Nu we de meeste dingen al bevestigd gekregen hebben qua baby-uitzet die we te leen kregen van familie en vrienden, trokken we vandaag naar Dreamland om onze geboortelijst aan te leggen. Met nog een goede 2 maand te gaan werd het toch wel hoog tijd daaraan te beginnen.
De typische dingen staan er dus niet meer op: geen bedjes, kastjes, kinderwagen, park of maxi-cosi. Wel een zeer goede autostoel, traphekjes, een verzorgingstafel en een hoop kleinere handigheidjes zoals een badthermometer, een auto-flessenwarmer, een draagbuidel enzovoort.
Omdat het ook baby-dagen waren kregen we er een cadeaubox bovenop met daarin nog een extra setje handige dingen: een koortsthermometer, een eerste flesje, 3 fopspeentjes (telkens voor een andere leeftijd), een fles cava, een mutsje, een washandje, een DVD van Noukie’s, een rammelaar, een verjaardagscalender, enz.
Dus nu is die etappe ook al in orde. Volgende stappen in de voorbereidingen voor de aankomst van ons dochtertje: de slaapkamer afwerken, geboortekaartjes kiezen en bestellen en binnenkort een bezoek aan de kraamafdeling!

Geef een reactie