Na de lange vakantie, de eerste schooldag!

Manon gaat naar het vierde leerjaar, Aidan begint het grote avontuur van het eerste leerjaar en koos zelfs direct een bankje goed vooraan! Ze zagen het allebei keihard zitten, vooral omdat ze aan de schoolpoort met ballonnenboog en rode loper ook nog een badeendje van het GO! cadeau kregen…

Ze waren persoonlijk wat minder onder de indruk van de schepen, burgemeester, algemeen directeur en zelfs de Vlaams Minister van Cultuur en Jeugd die hun opwachting maakten om het schooljaar officieel te openen, maar de volwassenen luisterden flink naar de toespraken en applaudisseerden luid voor het lerarenteam met een aantal nieuwe gezichten. En nu op naar een jaar vol leerplezier. En echt plezier, want straks mag de hele school nog naar de kermis ook!

3 thoughts on “Na de lange vakantie, de eerste schooldag!

  1. Ah ja, en ik heb drie kinders, eentje in het vijfde leerjaar, eentje in het derde leerjaar en mijn zoon is gisteren gestart in het eerste middelbaar! (slik). Hopelijk valt het leren lezen voor Aidan mee!

  2. Mijn dochter is ook zéér enthousiast aan het eerste leerjaar begonnen. Ze was al van haar melk door de drukte van alle ouders op de speelplaats maandagochtend, dus dat met die toespraken zou ze helemaal niet geapprecieerd hebben.

Geef een reactie