De zomer loopt op zijn einde

Tijd om in die vakantie-albums te vliegen! Maar ik vloog met een lieve vriendin in de trouw-albums. Zoals eigenlijk heel veel koppels trouwde zij op een mini budget. Dankzij de hulp van velen slaagden ze er toch in om een echt trouwfeest uit de grond te stampen. Een professionele fotograaf past dan jammer genoeg niet in het plaatje, hoe mooi de foto’s daarmee ook zijn, voor hen ging het budget éérst en vooral naar vrolijkheid en gezelligheid.

Dé oplossing hiervoor ligt tegenwoordig wel voor de hand: iedereen heeft wel iéts om foto’s mee te nemen. En sommige vrienden hebben zelfs een degelijke digitale fotocamera. En ze kozen ervoor om trouwalbums te maken via Albelli 🙂 Hierbij kan je makkelijk ook citaten toevoegen, kleine tekeningen, mini herinneringen die alles zo mooi maakten.

Ze kozen voor 2 soorten, en van het eerste boekje mag ik hier een voorproefje tonen. Dit is hun “meeneemboekje”. Een compact album met hun liefste foto’s, makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien. Het tweede, grote, album moet nog even wachten op de grote onthuldiging, ik laat aan hen de eer om dit met familie en vrienden te delen.

Leuk hé? Ik blijf fan van dergelijke fotoboeken, je kunt ze heel persoonlijk maken, er zijn er voor elk budget beschikbaar, en ze maken mensen blij 🙂

Geef een reactie