Wat een mens allemaal verzamelt… 

Wij wonen nu 9 jaar in ons huis en er zijn al heel wat verbouwingswerken de revue gepasseerd. Tussen het verbouwen en het leven door werd de kelder langzaam maar zeker volgestouwd met half kapotte dingen die ik niet in de restafval zak wou steken, restjes voor die keer dat we een plankje nodig zouden hebben en die dingen die we wel eens naar het containerpark zouden brengen voor recyclage.

We raapten dus eindelijk eens onze moed samen, leenden de remorque van mijn ouders en brachten 2 karren vol naar het containerpark. Aidan hielp trots mee en stal de harten van de aanwezige medewerkers.

Daarna zette ik nog een hoop spullen op verschillende weggeef groepen op Facebook. Leuk om te zien hoe er ook thema weggeefgroepen zijn. Zoals bijvoorbeeld voor computer onderdelen. Kan je rechtstreeks bij mensen met de juiste interesses terecht 🙂

En weet je? Dat doet goed om terug plaats te hebben in je kelder! Opgeruimd staat netjes!

Geef een reactie