Design in de huiskamer

Dankzij mijn broer staat er nu een mooie nieuwe staanlamp in onze woonkamer. Vertelde ik al dat ik een sucker ben voor design? Mijn Alessi kerststal zal dat ook al wel verraden hebben zeker?

Deze lamp vind ik heerlijk: minimalistisch en wat science-fiction, maar ze geeft heerlijk gezellig licht met haar dimbare lamp. Wist je trouwens dat er nu ook dimbare LED alternatieven bestaan voor deze halogeen staaflamp modellen? Prijzig, dat wel, maar de besparing aan energie en hitte zorgen ervoor dat de natuur je dankbaar is.

3 thoughts on “Design in de huiskamer

 1. * grote fan * Die lamp is prachtig en ook de partner is fan 🙂
  Eindelijk iets van verlichting gevonden waarover we het eens zijn 😉
  Mag ik het merk vragen? (kwestie dat we beginnen sparen al :D)

  ttfn
  Annelies

  1. Het is al een model uit de jaren 90 vrees ik. Deze lamp werd gered van vrij zekere verdoemenis in een container. Mijn broer bracht ze mee en gooide de vraag in de groep: wie wil ze? De eerste mag ze hebben. En bij dezen.

   1. Amaai, zo heb ik ook al leuke dingen teruggevonden 🙂
    Sjanske 😉 Als uw broer nog eens zo een lamp opduikelt 😉

    Ik ga denk ik dus eens in de tweedehandswinkeltjes rondsnuisteren 😀

    merciekes!!!

Geef een reactie