1 september en “the aftermath”

1 september begon super, met lachende gezichtjes en opgewonden kreetjes!

Die avond kregen we dit terug, hij sliep 14u ononderbroken.

Op vrijdag een eerste koortsvlaag. Op zaterdag meer koorts. Zondag leek wat beter, maar de nacht naar maandag bracht zware koortsvlagen. Die ochtend zaten we dus in de wachtzaal bij de dokter, met een dikke snotterige verstopte neus, diarree, koorts, hoofdpijn, een witte tong en een rode keel! Meneertje werd belaagd door meerdere soorten beesten tegelijk. We bleven dus thuis tot de koorts weg was, waardoor hij het eerste verjaardagsfeestje van het schooljaar miste.

Intussen is Manon als een raket aan het nieuwe schooljaar begonnen. De nieuwe juf past super goed bij haar combinatie van overmatige energie, nieuwsgierigheid en nood aan een duidelijke structuur. En we begonnen met zwemlessen. Ook daar ging ze op een half uur tijd al enorm vooruit.

Het begin van het schooljaar. Die gelegenheid waarop we allemaal weer zeggen “ze worden toch zo snel groot…”.

One thought on “1 september en “the aftermath”

  1. Veel beterschap voor Aidan! Arme jongen :s Hier is de eerste zieke ook een feit, maar hij mag nog naar school…

    En jawel: ze worden zo snel groot…

    ttfn
    Annelies

Geef een reactie