Bijna Boombalfestival!

Het is bijna weer zover, Boombalfestival! Hier mijn lineup voor dit jaar:

affiche-2016

Donderdag

Als je enkel op donderdag kunt komen is het een luttele 10€ in voorverkoop, 12€ aan de kassa. Maar ik raad uiteraard een weekendticket aan voor 80€ in voorverkoop. Niets in vergelijking met de grote festivals en duizend keer meer gezelligheid!

Mijn toppers die dag: Variomatic op het buitenpodium en Brotto-Lopez in de danstempel.

Vrijdag

Op vrijdag zie ik een aantal artiesten staan die voor mij een ontdekking zullen zijn, ik ben dit jaar niet echt actief geweest in het bal-circuit. Maar als er één ding niet te missen zal zijn dan is het het optreden van Triple-X! Op het programma zie je al dat ze een langer tijdsslot gekregen hebben, en dat is niet zonder reden: deze super leuke groep viert hun tiende verjaardag en heeft dus iets speciaals in petto! En als ik nog wakker ben blijf ik wel plakken voor Trio Dhoore, altijd ambiance verzekerd.

Voor de liefhebbers komt die avond trouwens Guido Belcanto het beste van zichzelf brengen op het buitenpodium.

Zaterdag

Op zaterdag zal ik vooral in Danstempel II te vinden zijn voor een aantal (ouwe getrouwe) favorieten: Parasol, Novar en Naragonia! Maar ook Het Zesde Metaal op het buitenpodium en Arasta Bazar in danstempel I zijn uiteraard de moeite om mee te pikken.

Zondag

Zondag is zoals steeds de “familiedag” en het is intussen een traditie dat Kapitein Winokio de spits afbijt op het buitenpodium om 15u. Ook Scala zal dit jaar aanwezig zijn voor een optreden. In danstempel I kan ik Elanor van harte aanraden. Deze vrij nieuwe groep bracht onlangs hun eerste CD uit met super leuke dansmelodieën. In danstempel II is zeker Geronimo de moeite: Jeroen Geerinck solo op zijn gitaar, gewapend met loopstations en een hoop speciale effecten is hij de perfecte 1-man balgroep.

Zie ik jullie daar?

Geef een reactie