De laatste dag van het schooljaar

En we zijn terug bij de laatste dag van het schooljaar aangekomen.

Aidan gaat naar de 2de kleuterklas met een uitdaging voor de juf: hij wil uitgedaagd worden.

Manon gaat trots naar het 2de leerjaar, het kleutertje werd een echt groot kind op die luttele maanden tijd. Tijdens de zomer werken we nog iets meer op dictee, maar dat ziet ze ook keihard zitten.

De cadeautjes voor de juffen waren echte kunstwerkjes. Ik kocht 2 Phyt plantjes, de kinderen beschilderden daarvoor ophangplankjes en de plantjes werden daarop netjes vastgemaakt met een touwtje. Om de rand van de plankjes af te werken kozen ze elk een soort washi tape. Op de achterkant van het plankje de uitleg hoe het plantje verzorgd moet worden. De juffen vonden het blijkbaar heel leuk en origineel!

image

En nu beginnen we aan de Grote Vakantie, tijd voor grote plannen!

image

One thought on “De laatste dag van het schooljaar

  1. Dat ziet er een superleuk kadootje uit 😀 Ik ben voor een plantje en zelfgemaakte tekening gegaan voor Tyrgens juf… Wel moeilijk, want hij heeft dit jaar 2 juffen gehad (2 verschillende klasjes…) Ben uiteindelijk enkel voor de laatste juf gegaan, omdat de andere juf nog 20 nieuwe kindjes had 😀

    ttfn
    Annelies

Geef een reactie