Endimi test de Venus Snap, en jij kunt ook testen!

Zomer! Tijd voor korte rokjes! Nu ja, blijkbaar niet in ons land deze keer. Maar ik plan wel op reis te gaan naar iets warmere oorden. De plaats in de koffer, en de toilettas, is echter zo beperkt. We kopen kleine deo, kleine flesjes shampoo, … en ik moet toegeven dat mijn grote Venus naast het scheermes van de echtgenoot toch wel enige frustratie met zich meebracht bij het inpakken.

Bij Gillette bedachten ze een interessante oplossing: de Venus Snap. Een compact scheermesje met alle voordelen van de echte Venus, in een handig reisdoosje met de nodige verluchting. Ik mocht er één testen en die staat intussen al op de lijst voor wanneer we op reis vertrekken!

Screenshot 2016-06-30 22.07.29

Het reisscheermes Venus Snap is vanaf heden beschikbaar in België aan een aanbevolen prijs van €13,99. 

Wil je graag ook een Venus Snap om mee te nemen deze zomer? Zet dan in de comments hieronder jouw droomreis, en op 4 juni kiezen we de leukste/mooiste droom! Veel succes!

And the winner is… Annelies!

2 thoughts on “Endimi test de Venus Snap, en jij kunt ook testen!

  1. Wij reizen met een 13maander, een 3.5 jarige en een 9.5 jarige… -> veel plaats in de auto of bagage is er dus niet voor mama’s spullen 😀 Dus elke compacter item helpt om onze reis makkelijker te maken en niet iedereen in een berg tassen te laten verzuipen 😀

    *fingers crossed*
    ttfn
    Annelies

  2. Liese

    mijn droomreis gaat in eerste instantie naar New York omdat ik die stad wil beleven. Maar echt reizen zou ik wel graag eens in Australië willen doen. Met een huurauto recht erdoor!

Geef een reactie