Belgian Girl Geeks #9: Gamestorming @ Point Virgule

Op 22 juni was er nog eens een Belgian Girl Geeks event. Deze keer in Deinze bij Point Virgule. De datum lag al een hele tijd vast, dus dat de datum samen viel met de laatste voorronde match van de Rode Duivels was toeval.

Voor mij had de avond een extra betekenis: ik was verantwoordelijk voor het entertainment van de avond, want de aanwezige Girl Geeks gingen kennis maken met een brainstorming workshop met Gamestorming en Innovation Games technieken, dus gesponsord door Co-Learning. Het eerste probleem: er zijn zo veel technieken, kiezen wordt moeilijk. Eerst deed ik dus een interview met Point Virgule: een kans om een avond lang potentiële klanten aan de tand te voelen, dus wat wilden ze graag te weten komen.

Hun doel was snel duidelijk: “Welke kanalen en content gebruiken we best om het merk meer ruchtbaarheid te geven, vooral online?”. Op basis hiervan stelde ik een workshop samen bestaande uit verschillende die hopelijk de verschillende doelen kon verwezenlijken. Als producer bracht ik 4 extra facilitatoren mee, om zo een “gala” workshop te creëren.

image

Raw food chef Julie van Julie’s Lifestyle zorgde voor heerlijke gezonde hapjes, salade, taco’s en vegan kaastaart! Yum!

En zoals steeds zaten er leuke dingen in de goodiebag, vooral de snijplank van Point Virgule was voor mij een schot in de roos!

image

Voor meer details over de workshop zelf, komt er heel snel een blogpost online op Belgiangirlgeeks.be.

 

Geef een reactie