Bubbles! Bubbles!

Ik was nog maar eens jarig. Heel vreemd gevoel dit jaar. Het is geen rond getal, maar ik heb het er moeilijker mee dan anders. Een soort “wake-up” gevoel is verbonden aan deze leeftijd voor mij, en geen idee waarom. (Je mag altijd eens raden hoe oud ik nu precies ben geworden) Ik had datzelfde gevoel toen ik 23 werd. 21 of 25 konden mij niet veel schelen, 23 deed pijn. En dit jaar opnieuw dat vreemde gevoel.

Maar goed, hoe los je dat op? Door een fijn feestje! En ik garandeer u dat het fijntjes was!

Ik zeg maar zoiets: het gesprek gaat plots naar het onderwerp Disney, en het volgende half uur werd gevuld met het zingen van Disney medleys. En uiteraard werden er ook spelletjes gespeeld. Gezelligheid troef!

En met gezelligheid gaan ook drankjes en hapjes gepaard. Dankzij Sodastream mocht ik ook iedereen trakteren op bubbelse drankjes! Bij de nieuwe smaakjes is de groene thee met granaatappel echt wel een voltreffer voor mij. En nog leuker gemengd met een bijpassend likeurtje erin (vodka, gin, …).

image

De cadeautjes waren ook lekker en leuk:

Dus dat pijntje werd goed verzacht. Volgend jaar terug een “normaler” gevoel hoop ik 🙂

Geef een reactie