Endimi ging op Larp

Vorig weekend was het Chalice, een high fantasy Larp waar mijn echtgenoot en een aantal vrienden als spelers de wereld bevolken, en ik met veel plezier scenariogebonden rollen op mij neem om hen tegen te werken of net te helpen.

Het weer was een pak beter dan de vorige (ijsregen midden november) waardoor ook het hele spelplezier beïnvloed werd! Het grootste deel van de live nam ik de rol op van “het Mensenwijf”, een excentrieke oude dame die aan de rand van de levensboom van de elfen woont (vandaar de rare benaming). Naargelang het evenement vorderde speelde ik ook even een blauwe draak (krap latex monsterpak), ondode (belegering van een burcht), een duisterelf, een aartsengel (juij spelers eens goed onder hun voeten geven!), drakenmoeder en ten slotte verschillende goblins bij het eindgevecht.

Dat het toch verdorie leutig was 🙂

chalice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s