Keukengeheimen

Het was misschien een kwestie van tijd, maar Dille & Kamille heeft dus zelf een kookboekje uit. Niet zomaar een kookboekje, meer een beetje zoals een schriftje vol tips, leuke recepten en de bijhorende handige keukenhulpjes (die je uiteraard in de winkel kunt vinden). Daarbij zitten er ook een handige uitklapbare keukenwijzer, en 2 posters: een groente- en fruitkalender.

image

Ik kreeg een exemplaar van dit leuke boekje, en vind het al meteen super leuk: het bevat namelijk een aantal basisreceptjes waarvan ik steeds neigde de hoeveelheden of ingrediënten te vergeten, maar die zo basis zijn dat ze in de meeste van mijn kookboeken niet eens staan, zoals currypasta en pesto (die ik dan maar kant-en-klaar kocht…). Er staan heerlijke klassiekers in, zoals mijn tante die vroeger maakte (mmmmm trifle), en zelfs bewaartips en tips over de houdbaarheidsdatum van producten die je koopt.

Het boekje is te koop bij Dille & Kamille en op hun webshop, voor 12,95€ is dit boekje vol keukenplezier het jouwe 🙂

 

Geef een reactie