De kindjes deden van carnaval op school

Het moeilijkste carnavalpakje is toch voor zo’n kleuterjongetje vind ik. Want die moeten tijdig naar toilet kunnen uiteraard. Gelukkig was de Aldi erop voorzien dit jaar, en meneertje was heel blij met zijn superheldenpak! Hij kwam terug thuis met een geknutseld masker van Angry Birds.

Manon wilde heel lang als troetelbeertje gaan (opnieuw, dankzij de Aldi met hun zachte onesies een paar weken geleden), maar plots sloeg dat om naar haar K3 kleedje, want ze zouden met een groepje van de klas “10.000 luchtballonnen” zingen op de prins en prinses carnaval verkiezing van de school. Ze hadden duidelijk heel veel plezier!

image

Een reactie op “De kindjes deden van carnaval op school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s