Playmobil Super 4!

Zondag trok ik met Manon en Aidan naar de Kinepolis in Brussel. Voor de gelegenheid namen we een klasgenootje van Manon mee samen met zijn mama en grote broer. We mochten namelijk het nieuwe speelgoed gaan ontdekken, gebaseerd op de bestaande TV reeks Super 4!

Uiteraard stonden de verschillende sets ter beschikking voor de kinderen om mee te spelen, en die bleken een enorm succes! Een perfect moment voor de lancering, trouwens: er wordt ten huize Endimi de laatste tijd over Sinterklaas gesproken, want die zou Aidan zijn tutje kunnen meenemen voor de kindjes die er geen hebben. Dus moet er met grote zus worden nagedacht over wat er op de brief komt te staan dat een tutje kan vervangen.

image

image

image

We werden voorgesteld aan de Super 4 helden en zagen 2 leuke episodes op het grote scherm. Manon vond het heerlijk om bij de levensgrote Playmobil figuren te spelen, Aidan was super trots dat hij voor het eerst in een filmzaal zat.

PLAYMOBIL_6688_Musical Flower Tower with Twinkle and Donella PLAYMOBIL_6692_Techno Chameleon PLAYMOBIL_4798_Sharkbeard

De sets zelf zijn heel leuk, en de kindjes kregen elk een figuurtje mee naar huis: de piraat en de fee hebben intussen al epische avonturen beleefd!

Geef een reactie