Dat die kinderen groeien als kool

Ik kocht in de lente een paar platte mary janes voor Manon, en ook sportschoenen. Met genoeg ruimte om tot de herfst mee te gaan. Vlak voor de solden kocht ik sandalen in korting met een goeie centimeter speling. Dat kwam goed.

Dacht ik.

Nu er regen voorspeld wordt wilde ik haar met sportschoenen naar het speelplein sturen ipv de sandalen. Na passen bleek dat de sandalen de enige schoenen in huis zijn, behalve haar teenslippers en pantoffels, waar ze nog in past. Mejuffer sloeg zelfs gewoon een schoenmaat over en schoot van 27 naar 29! (met ruimte hé, 28 zou nog gaan maar daar komt ze de winter niet mee door)

Gelukkig zijn er nog “ronde prijzen” te vinden in de winkels. Licht roze tennisschoenen van Lacoste voor geen geld gevonden. Hopelijk haalt ze hiermee de winter.

Kinderen-Lacoste-MARCEL-Sneakers-laag-light-pink-Schoenen

One thought on “Dat die kinderen groeien als kool

  1. Liese

    ik kocht ook nieuwe schoenen in de solden om naar school te gaan in september, hopelijk “vaar” ik ook niet zo 🙂

Geef een reactie