De zomer is begonnen!

De zomer begon met een knal! De laatste (halve) schooldag was zonnig en warm, we lieten de kindjes nog eens los in de speeltuin naast de school en daarna gingen we naar huis om in te pakken!

image

Zelf zou ik in Cadzand-Bad net over de grens in Nederland 3 dagen LeSS (Large Scale Scrum) training volgen, mijn man en kindjes konden aan een aantrekkelijke prijs meekomen en genieten van het mooie weer en het strand. Ze konden hun plezier niet op!

image

image

We kwamen terug op vrijdagavond, om in het binnenland te puffen in de hitte. Het duurde niet lang voor het zwembadje werd opgezet en de kinderen zich koud speelden in het water met hun waterpistoolvisjes.

image

Zondag werd het eindelijk koeler, dus werd er geschilderd, kersen en zwarte bessen geplukt, en veel water gegeven aan de aardbeiplanten.

Deze week terug een ander ritme: Manon is bij een vriendinnetje gaan spelen, Aidan mag deze zomer terug naar de crèche. We voorzien nog 2 dagen in de opvang voor Manon deze week, de andere dagen zorgen mama of papa thuis voor opvang en activiteiten. En dan gaan we onze kleine meid een paar weken missen, wanneer ze met de grootouders naar zee gaat. Het zal stil zijn in huis, met slechts 1 kindje…

2 thoughts on “De zomer is begonnen!

  1. Liese

    Mijn oudste ging gisteren voor het eerst bij zijn peter logeren. Het was enorm kalm thuis met enkel de baby

Geef een reactie