Bedankt, juf!

En daar was plots het einde van het schooljaar. De kindjes maakten een tekening voor de juf en Manon, die nu al 3 maanden erom vroeg, mocht bloemetjes uitkiezen voor haar juf. Ze koos een plantje: zacht paarse petunia. Aidan wilde natuurlijk zijn zusje volgen en ook bloemetjes geven, maar hij koos pink kisses, oftewel dianthus (een soort mini anjers).

pink kisses

Purple_Petunia

Volgend jaar zit mijn kleine meid in het eerste studiejaar. Ze is er apetrots op. Op de “grote” speelplaats mogen spelen, leren lezen en schrijven! Haar rapport was een zee van groene smileys, juf Mireille vol lof en vertrouwen voor haar toekomst in de lagere school.

Aidan gaat naar de eerste kleuterklas. Hij gaat nog steeds graag naar school, hoewel mama loslaten ‘s ochtends wat moeilijk kan zijn. Op de oudercontact de verwachte informatie: meneertje luistert niet zo goed naar de juf en heeft nog veel moeite met delen. Ook thuis werken we daaraan. Maar voor de rest doet hij het super goed! Volgend jaar begint hij samen met nog wat klasgenootjes opnieuw bij juf Céline. Hij is van de jongste in de klas en er zouden anders maar 3 kindjes in het instapklasje zitten. Met een klein klasje kan de juf dan gedifferentieerd taken geven, en hem persoonlijk en specifiek uitdagen. Vanaf januari wordt er in de klasjes geschoven en zal hij bij juf Yana in de klas zitten. Ook hier heeft de juf er vertrouwen in dat onze jongeman nog een hele fijne evolutie zal doormaken.

Ze worden snel groot, die kindjes…

Geef een reactie