Endimi ging naar Pairi Daiza

De eerder gemaakte plannen voor Pinkstermaandag waren in het water gevallen, dus bedachten we dat het weer eigenlijk uitermate geschikt was voor een bezoek aan Pairi Daiza: niet te koud, niet te warm en droog. Samen met nog een koppel vrienden laadden we alles en iedereen in de auto en huppekee!

De vorige keer dat we er waren kon ik Aidan nog een tijd in de draagzak nemen. Nu hadden we voor de zekerheid de buggy mee, waarin de kinderen konden afwisselen. Vorige keer konden we niet het hele park bezoeken, en ook deze keer zou ons dat niet lukken. Dus slaagden we erin om deze keer toch sommige delen te doen die we nog niet gezien hadden. En we waren beter voorbereid met onze drinkflessen water voor tussendoor.

Natuuuuurlijk gingen we bij de Panda’s langs. Ik had het stuk voor buitenverblijf groter verwacht, en ik hoop dat die uitbreiding er nog komt. Hun binnenruimte met airconditioning vond ik wel handig. Hao Hao lag te slapen, de andere knabbelde gezellig aan de bamboe, poten in de lucht. De kinderen keken hun ogen uit! Gelukkig hadden ze elk al hun eigen panda mee (IKEA en Carrefour actie), of ze hadden mij de shop doen leegkopen!

image

Deze keer hebben we het eilandje van de Maki’s wel kunnen bezoeken, dat viel er vorige keer om de één of andere reden vantussen, en ze vonden Erik duidelijk wel leuk!

image

En we gingen langs bij de Aziatische olifanten, waar er net een kalfje geboren is. Ik kon er net een glimp van opvangen, een mini slurfje, een poot, steeds veilig onder mama.

‘s Avonds was er nog meer feest met pannenkoeken als avondeten, en de kinderen sliepen wonderwel diep die nacht. En net zoals we de vorige keer gezegd hadden: dit is voor herhaling vatbaar. Maar deze keer echt niet meer zo lang wachten om nog eens terug te keren!

One thought on “Endimi ging naar Pairi Daiza

Geef een reactie