Maar als de zon schijnt

Vorige zondag was het prachtig weer. Ik had vrienden uitgenodigd voor een klein verjaardagsfeestje en de kinderen konden zich uitleven op het terras (de tuin is nog steeds een drama). Netjes ingesmeerd keken ze ons met grote ogen aan om de waterbaan te krijgen, en zo geschiedde.

Onlangs kregen we ook een set van het nieuwe waterpretpark van Playmobil, namelijk de waterspeeltuin. Ze zijn er dol op! Zoals vaak met Playmobil bleek de set een uitdaging om in elkaar te steken, en vooral het waterpompje om de douche/wip te bedienen heeft serieus wat kuren. De ene dag lukt het, de andere dag niet meer. Een groot raadsel, een werkpuntje voor de Playmobil mensen.

Het duurde geen 2 minuten of de Playmobil waterspeeltuin en de waterbaan werden gecombineerd en mannetjes en bootjes spetterden in het rond! Ze zijn er dol op, binnen én buiten. En wij hadden rust terwijl ze er een eeuwigheid mee bezig waren.

image

Manon

Geef een reactie