Endimi zwaait de Pebble uit

Ik kreeg hem uitzonderlijk lang, en kon er dus echt aan gewoon worden, aan die Pebble die ik mocht testen. Onlangs kwamen ze hem ophalen en kon ik nog eens alles op een rijtje zetten.

Ik ben nog steeds fan van smartwatches, en deze Pebble is en blijft een goede prijs/kwaliteit optie. Toch kijk ik uit naar de volgende generatie, want ik heb wel een zwak voor kleurenschermen.

Aangezien het een testexemplaar was heb ik misschien niet alles uit de horloge gehaald. De stappenteller vond ik wel een must. Het trillen bij een bericht op je telefoon is interessant, maar ik merkte dat ik bij het langer dragen toch de setting steeds minder gevoelig zette, tot op een gegeven moment enkel nog telefoontjes en SMS berichten een melding kregen op de smartwatch. Dat breidde ik ten slotte terug uit naar Telegram (Whatsapp kloon), waar ik met 2 drukjes op de knop met een sjabloon snel kan antwoorden. Misschien had ik moeten zoeken naar een tijdelijke mute van alles wat geen telefoontje is, voor tijdens meetings of zo.

Het meest indrukwekkende blijft voor mij wel de batterijduur: ze overdrijven echt niet als ze zeggen dat de Pebble een week meegaat voor je die moet opladen. Mijn GSM was er iets minder happy mee, maar mijn Z3 compact hield het nog steeds makkelijk bijna 2 dagen vol terwijl die continu met de Pebble in contact stond.

Al bij al ben ik heel blij met deze testperiode. De nieuwe Pebble zit eraan te komen, benieuwd welke grote sprong voorwaarts ze daar gemaakt zullen hebben!

pebble

 

Geef een reactie