En toen was het “echte” schmink

Ik was thuis die woensdag, en de foor ging de laatste dag in, met een familiedag om nog eens alle kindjes te lokken. Kortingen en zo. Dus ik gaf de dochter wat exclusieve aandacht en we trokken naar Geraardsbergen. Ze reed nog eens op de pony’s nadat we rustig toekeken hoe de diertjes verzorgd en daarna gezadeld werden. Dan ging ze op de auto safari, wat ze heerlijk vond. Dan mocht ze eendjes vissen. Extra eendjes voor dezelfde prijs. Ik verwachtte dat ze een Anna pop zou kiezen, maar toen zag ze een schminksetje staan. Ik bekeek het ding en besloot dat de lippenstift namaak was, de oogschaduw echt en de rest ook maar fake zou zijn. Het was ten slotte een rondje van 5€.

Right.

Ik hoorde het misgaan bij het openen toen we thuiskwamen en de volgende kreet weerklonk: “Mama! Het is ECHTE!”

Ik zit hier dus plots met 2 soorten ECHTE knal oranje lippenstift, een massa kleurtjes oogschaduw, blauwe en paarse lipgloss, en last but not least 2 potjes nagellak die nu dus exclusief van de dochter zijn. Broer mocht er al aan geloven en werd kunstig blauw en paars geschilderd op de wangen…

Sinds wanneer zijn die eendjes-vis-cadeautjes zo “echt”?

Elp.

One thought on “En toen was het “echte” schmink

Geef een reactie