What’s in my bag?

Je ziet ze her en der wel opduiken, de blogposts met wat er in de handtas van persoon x of y zit. Door een samenloop van omstandigheden besloot ik er ook eens aan mee te doen. Ik bleek namelijk via deze blogpost deel te hebben genomen aan een wedstrijd op een Jump From Paper set te winnen, compleet onbewust, ik vind het gewoon een ongelofelijk cool concept. Dus mijn verbazing was zeer groot toen ik plots bericht kreeg dat er een setje mijn richting zou uit komen. Ik kreeg de ballerina handbag en bijhorende portefeuille!

Ik ben ze onmiddellijk beginnen te gebruiken! En er kan meer in dan je zou denken. Ik heb nog plaats over in de portefeuille, de handtas is nu wel echt vol, maar sluit heel goed met een sterke magneet:

handtas

 • de portefeuille
 • een mapje met klantenkaartjes
 • doosje visitekaartjes,
 • sleutelbos
 • oplaadkabel voor mijn gsm
 • lippenstift
 • bakje voor bankverrichtingen
 • zakdoekjes
 • notaboekje
 • en natuurlijk mijn gsm, maar die werd gebruikt om de foto te nemen

Beetje krap, maar het kan er dus echt allemaal in! Ik neem ook niet altijd mijn notaboekje mee, en vaak zit dat in mijn laptoptas. Echt wel “bigger on the inside”, deze mooie tasjes.

2 reacties op ‘What’s in my bag?

 1. Pingback: Jump from paper | Zomermaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s