Het einde van de Boostyourpositivity actie

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Ik vond de #Boostyourpositivity actie van Danone waar ik in februari aan deelnam heerlijk. Zoveel inspiratie, mezelf opnieuw wat leren kennen en inderdaad een boost eruit krijgen. Om af te ronden werden de deelnemende bloggers uitgenodigd voor een afsluitende brunch in Bar Bidon in Gent. De timing en setting kon niet beter: lekker en gezond eten, een stralende zon, een hippe omgeving,…

image

We genoten ervan, ik kreeg de kans om wat nieuwe blogsters te leren kennen, ik overwon mijn angst om voor de camera te staan: ik ging helemaal alleen van fotoshoot doen! Ik ben razend benieuwd wat het resultaat zal zijn, maar daar moeten we nog een weekje geduld voor hebben.

image

Bedankt Danone en Walkie Talkie, deze actie vond ik echt een schot in de roos ๐Ÿ™‚

5 reacties op โ€˜Het einde van de Boostyourpositivity actieโ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s