Het einde van de Boostyourpositivity actie

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Ik vond de #Boostyourpositivity actie van Danone waar ik in februari aan deelnam heerlijk. Zoveel inspiratie, mezelf opnieuw wat leren kennen en inderdaad een boost eruit krijgen. Om af te ronden werden de deelnemende bloggers uitgenodigd voor een afsluitende brunch in Bar Bidon in Gent. De timing en setting kon niet beter: lekker en gezond eten, een stralende zon, een hippe omgeving,…

image

We genoten ervan, ik kreeg de kans om wat nieuwe blogsters te leren kennen, ik overwon mijn angst om voor de camera te staan: ik ging helemaal alleen van fotoshoot doen! Ik ben razend benieuwd wat het resultaat zal zijn, maar daar moeten we nog een weekje geduld voor hebben.

image

Bedankt Danone en Walkie Talkie, deze actie vond ik echt een schot in de roos ๐Ÿ™‚

5 thoughts on “Het einde van de Boostyourpositivity actie

  1. lilithtftc

    Baha, die foto. Ik heb me echt van mijn beste kant laten zien. Fijn om je te ontmoeten. ๐Ÿ™‚

  2. oon

    Ha! Een onflatterende pose, het moest wel ergens verschijnen ๐Ÿ™‚
    Wreed benieuwd naar het resultaat van al die foto’s.

  3. Maar neen, net een heel spontane en leuke pose! De onflatterende heb ik mooi verwijderd uit mijn telefoon ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie