Boost your positivity

Ik dacht, ik doe nog eens mee aan een blog challenge. Ja, gesponsord door een merk, maar de boodschap is om verder te kijken dan dat. Elke week krijgen we via #boostyourpositivity opdrachtjes voorgeschoteld van Oon en Lilith om te bloggen volgens een weekthema. Ik moet toegeven, het is eigenlijk niet zo gemakkelijk. Ik zag het thema “Inner & self” en eerst dacht ik “makkie”. Maar toen ik er verder over nadacht vond ik het niet zo makkelijk meer. Jezelf ontdekken is een levenslange opdracht.

En dan nog de opdracht van vandaag: post je mooiste foto. Mensen die mij kennen weten wat voor hekel ik heb aan foto’s. Ik vind dat er nog niet veel mooie foto’s van mij zijn gemaakt. Het is zo erg dat ik op sommige momenten denk dat ik maar zelden mooi ben.

Ik dook dus in mijn foto-archief en besloot dat mijn mooiste foto eigenlijk een foto is van toen ik mij helemaal niet mooi voelde: doodmoe, jetlag, aan het opblazen van de prille zwangerschap van mijn dochter. Maar hoewel ik me niet mooi voelde en de foto enkel wilde nemen als herinnering aan het Japanse pavilioen in Epcot tijdens onze huwelijksreis, zie ik nu een ontspannen geluk in mijn gezicht.

IMAG1270En ik ben altijd een sucker geweest voor Japanse dingen 😉

 

Geef een reactie