Vrouwen en bier

Ik las het onlangs: 1 op 3 vrouwen drinkt graag bier. Ik vond het een beetje een vreemde deadline. Is dat nu zo raar? Wanneer je eens rondkijkt in België alleen al hebben we zo’n heerlijk pallet aan bieren ter beschikking, waarom zou niet minstens één derde daarvan eens van een biertje genieten? Wat mij wel opvalt is dat vrouwen sneller naar speciale bieren grijpen. Speciale bieren, ja niet noodzakelijk fruitbier.

Zie je, ik kan ongelofelijk genieten van een fruitbiertje, in de zomer op een terrasje, of als ik iets lichter wil drinken om de avond af te sluiten. Maar mij kan je dus echt een plezier doen met een zuurder of bitterder bier. Of lambiek. En zo ken ik veel dames.

bier

Anyway, als jij als vrouw ook geniet van een lekker bier, op de vooravond van vrouwendag, 7 maart, krijgen vrouwen tussen 18u30 en 19u30 apéro-national-gewijs een gratis bier aangeboden in een aantal horecazaken.

Hier vind je de facebook event pagina, en vanaf 5/02 vind je hier de lijst met deelnemende horecazaken. Tot dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s