Mijlpalen

Een periode van mijlpalen nu eventjes. Dit is mijn 1.000ste blogpost volgens de informatie die WordPress mij geeft. Amai. Ik ben er ten slotte wel al meer dan 5 jaar mee bezig.

5 jaar, dat wil dus zeggen dat Manon ook bijna 5 is, en ik merk het enorm. Ze is nu plots keihard bezig om voorbereidende schrijfoefeningen te maken. Ze deden er al wat op school, en heel goed al zeg ik het zelf, maar de juf gaf ook een smiley stempel dus het was wel degelijk goed. En kleuren dat dat kind doet! Netjes binnen de lijntjes, mooie vlakken, ze verbaast mij bijna elke dag! Ze heeft het internet van de kleurplaten ontdekt, dus de printer doet regelmatig zijn werk nu…

Aidan begint plots serieus te praten. Zinnen van 3 woorden, duidelijke uitspraak, en alle gedragingen van een “terrible two” peuter. Zoals deze morgen: geen jas aan willen, geen schoenen aan willen, tot ik zeg: “Maar we gaan naar Christiane!” (kinderverzorgster verantwoordelijk voor zijn groep). Hij kon niet snel genoeg klaar zijn en in de auto zitten!

En nog een stevige mijlpaal.

Na 11 jaar en in dit wankele economisch klimaat waag ik een sprong in het duister. Mijn opzeg bij mijn werkgever loopt, wanneer deze eindigt begin ik met een fris hoofd aan een nieuwe, zelfstandige uitdaging: bedrijven coachen in agile transities, training geven in verschillende thema’s, brainstorms faciliteren. Na veel wikken en wegen sluit ik mij aan bij het bedrijf van mijn man en zijn zakenpartner: Co-Learning!

Spannend allemaal hé?

7 thoughts on “Mijlpalen

  1. Eens een kijkje genomen op de website van co-learning en gezien dat mijn ex-collega Johan daar ook voor werkt.

    Veel success en doe hem de groeten!

Geef een reactie