Belgian Girl Geek Dinner nr 3 en kleine giveaway

Toen Clo besloot om de fakkel over te dragen werden de Brussels Girl Geek Dinners omgedoopt tot de Belgian Girl Geek Dinners. De indicatie van Brussel was al een tijdje niet meer echt relevant: Girl Geek Dinners vonden over het hele land plaats. Het duurde even voor mijn agenda het toeliet, maar voor de derde editie van de Belgian Girl Geek Dinners op 17 november was ik er eindelijk bij. Een super interessante editie trouwens: Design Thinking. Dat is één van de dingen waar ik in mijn nieuwe carrière mee bezig zal zijn, dus is het altijd interessant de technieken nogmaals toegepast te zien. Op de case van Tiense Suiker pasten we 3 technieken toe: stakeholder map, empathy map en Customer Journey rond de case van Tiense Suiker. Normaal gezien neem je een hele dag om de resultaten van alle technieken te bekomen. De facilitatoren pasten dus hun manier van werken aan om op een recordtijd tot een resultaat te komen wat behoorlijk lukte. Zoals steeds was het ook een mooie gelegenheid om mensen te leren kennen. Zo was bijvoorbeeld Evy Puelinckx aanwezig, de dame waarover ik het al had in de Upcycling blogpost.
image

Zoals steeds was de avond mogelijk dankzij verschillende sponsors: Boondoggle die de locatie, facilitatoren en case leverde, Tiense Suiker, Finley, Douwe Egberts en de webshop So Baggy. Goodiebag sponsored by Kapaza, Tiense Suiker, Finley, Douwe Egberts, Boondoggle & So BaggyFoto: belgiangirlgeeks.be

Douwe Egberts heeft namelijk zijn eindejaarsactie ingezet: koffie voor iedereen. Voor elk verkocht pakje koffie gaan er 2 kopjes koffie naar de voedselbanken. Maar er is ook een social media versie voor de mensen die geen koffie drinken: bekijk de video achter deze link en per view wordt er nog een extra kopje geschonken.

En ten slotte heb ik nog iets om weg te geven. De webshop So Baggy schonk alle aanwezigen een kortingsbon van 7€. Ik heb er eentje extra om met mijn lezers te delen. Like mij op facebook en stuur een mailtje naar annelies@endimi.be en op 25 november zal een jarige Manon de winnaar trekken!

Geef een reactie