Dag van de leerkracht

Vandaag is het dag van de leerkracht. Ik was het vergeten, mijn hoofd zit de laatste tijd op een andere planeet, zoals je misschien merkte aan het aantal posts dat hier verschijnt de voorbije paar weken. Maar toch wilde ik heel even tijd maken om leerkrachten in het algemeen wat lof toe te zwaaien.

Of je nu leerkracht bent hier, of ver weg, voor kinderen of volwassenen, proficiat voor je inzet, want je vult aan waar ouders niet bij kunnen wegens allerhande omstandigheden.

En persoonlijk een dikke proficiat aan juf Mireille die de schooldagen voor Manon vult met serieuze en toch leuke onderwerpen. Al 26 staat ze in de kleuterklas, waarvan al ettelijke jaren in de 3de kleuterklas, de moeilijke taak om woelige kleuters klaar te maken voor het eerste leerjaar en daarbij de bezorgde ouders tewoord te staan!

Hopelijk hebben jullie van jullie dag van de leerkracht genoten, en geniet nog zeker van het weekend dat zich stralend aandient 🙂
image

Geef een reactie