De Week van het Bos is er weer!

Vorig jaar was de reclamecampagne voor de Week van het Bos heel jolig, met de grappige filmpjes die op facebook werden gedeeld. Dit jaar een iets serieuzer thema, binnen een algemeen thema dat algemeen aanwezig is tegenwoordig: De Groote Oorlog. 100 jaar geleden al, maar onze contreien dragen er nog steeds de sporen van, vaak verwilderd. En daar gaat het dit jaar om tijdens de Week van het Bos!

Nu zondag 12 oktober is er een groot openingsevent in het Mastenbos in Antwerpen. Gidsen leiden je rond langs de loopgrachten en bunkers, er is een infomarkt, lekkere hapjes en drankjes en zelfs een show van niemand minder dan Stijn Meuris speciaal voor de Week van het Bos. Hij geeft 4 performances, telkens voor maximum 60 personen. Je kan enkel ter plaatse jouw zitje(s) reserveren! Ontdek loopgraven, bezoek de vleermuizen in de oude forten en bunkers, zoek naar kikkers en andere dieren in oude kraters die nu poelen geworden zijn.

Elke provincie heeft specifieke activiteiten voorzien, geschikt voor jong en oud! Super uitstap met de kinderen, veel plezier voor zij die er geraken deze week 🙂

image

Geef een reactie