Hoe Dreamland het probleem voor mij persoonlijk oploste

In een meeting, plots telefoon van een nummer dat ik niet herken. Kan een klant zijn, dus snel even excuseren en opnemen. Het bleek iemand van Dreamland Drogenbos te zijn. Hij had van de klantendienst opdracht gegeven mij te bellen omdat ze een dekbedovertrek van Frozen hadden toegekregen. Iemand had er eentje besteld in de winkel, en er waren er 2 geleverd.

Toen ik in de winkel de overtrek ging ophalen werd ik eerst argwanend ontvangen aan de receptie. Gelukkig was de verantwoordelijke die mij gebeld had wel volledig op de hoogte, en hij troonde me mee naar de plaats waar ik kon kiezen welke ontbijtkom ik er gratis bij wilde krijgen zoals de reclame aangaf.

Natuurlijk waren er geen kommen meer van Frozen.

De verantwoordelijke voelde zich zo ongemakkelijk dat hij me 2 gratis spullen liet uitkiezen in plaats van één, om mijn leed te verzachten. Dus ging ik naar huis met mijn dekbed, een Mickey Mouse ontbijtkom én een Captain America t-shirt.

Dankuwel Dreamland, jullie hebben echt jullie best gedaan.

Geef een reactie