20ste Plantjesweekend

Op 19, 20 en 21 september 2014 vindt de 20ste editie van het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker plaats. Een feesteditie dus! Zoals elk jaar, nu al 20 jaar lang, worden er aan supermarkten of huis aan huis kleine Azalea’s verkocht aan 6€ per stuk op Kom op tegen Kanker te steunen in diverse projecten. Als je trouwens wil weten waar al dat geld naartoe gaat, heeft Kom op Tegen Kanker een mooi overzichtje op hun website staan, hierzo.

Dus aarzel niet, haal een fleurig plantje in huis, doe uw best om het in leven te houden (mijn record voor een azalea is 4 maand voor ik die ofwel verzuip ofwel verdroog) en steun deze zeer geapprecieerde initiatieven!

Home

En voor de fans, als die er zijn tussen mijn lezers: als extraatje voor de verjaardag zullen de acteurs van “Thuis” ook een duit in het zakje doen en mee plantjes verkopen! Op de site van Kom op tegen Kanker kan je binnenkort vinden wie er welk verkooppunt zal bemannen. Allen daarheen dus! Zelf zal ik het waarschijnlijk zoals elk jaar aan de deur kopen, ik kreeg mijn flyer met aankondiging al netjes in de brievenbus.

Geef een reactie