Ik ben jarig! Extra straffe giveaway 1! Disney Infinity.

Zoals beloofd geef ik op mijn eigen verjaardag nog wat extra weg! Hou jullie vast voor 5 giveaways van uitzonderlijke items!

Nummer één valt onder meerdere categorieën eigenlijk. Het is voor de kinderen, maar de geeky ouders gaan niet ontkennen dat ze meespelen. Ik heb het over niets minder dan de ongelofelijke Dinsey Infinity game. Het systeem lijkt een beetje op dat van de Skylanders, je koopt de figuren en speelt er mee in het echt en op je spelcomputer, maar dus met zowat alle Disney helden die je je kunt inbeelden.

image

De complete set die ik mag weggeven is echt niet mis: een starter pack met extra figuren en power discs. De hele set bij elkaar zou zo’n 300€ kosten als je alles in de winkel moet gaan kopen. Ongelofelijke prijs, nietwaar?

De mensen bij Disney overtroffen alle verwachtingen qua vrijgevigheid voor mijn lezers!

Ik mag 1 pakket weggeven. Zoals steeds laat ik iedereen de kans om te winnen: commentaar hieronder plaatsen en erbij vermelden voor welk systeem jij de pack zou willen: Wii & Wii U, Xbox 360 of Nintendo 3DS. OPGELET: dus geen PS3 beschikbaar, jammer genoeg.

1 lezer wordt gelukkig gemaakt met deze fantastische set voor het gekozen systeem. De winnaar wordt bekendgemaakt op 21 mei. Veel plezier!

EDIT: wegens de grootte van de prijzen hier even telkens de screenshot van random.org die ik gebruikte om een winnaar te trekken uit alle deelnemers… proficiat Yves Hanoulle!

disney infinity draw

 

 

17 thoughts on “Ik ben jarig! Extra straffe giveaway 1! Disney Infinity.

 1. Whoa! Daar zitten de jongens al een tijd om te zagen, en ik blijf nee zeggen, want ze hebben al genoeg, vond ik. Maar bon, bij een give away zeg je nooit nee! Dus ja, voor de Wii. Dan kan ik er eigenlijk ook zelf mee spelen ^^

 2. Michael

  M’n dochter zou heel blij zijn met de Wii-versie.
  En uiteraard: gelukkige verjaardag!!!

 3. Oh, super!! Ik doe mee voor de jongens en mezelf en de man des huizes 😉
  Wii aub!

  En gelukkige verjaardag!

  Ttfn
  Annelies

 4. Wauw, super!
  Wij zijn hier met twee fan van alles van Disney, Pixar, etc.
  Sinds een kleine week ook een xbox 360 in huis, dus het is zeker welkom! 🙂

  Hopelijk had je een fijne verjaardag!

 5. Veerle B

  Voor de Nintendo 3 DS graag (wat een prijzenpot hier de laatste tijd zeg: driewerf hoera voor jou)

 6. Gelukkige verjaardag!!! Hiep hiep hoera & een dikke proficiat!
  Ik ken er ééntje die hier heel blij mee zou zijn. Graag voor de Wii.

 7. Tamara

  Een dikke proficiat gewenst.
  Ik doe mee voor de versie voor de Wii.
  Het lijkt me het ideale geschenk voor mijn man om zijn eerste vaderdag te vieren.

 8. Oei oei oei efkes je blog uit het oog verloren en bijna al die leuke give-aways gemist. Misschien nog op de valreep op tijd voor de leuke Disney Infinity voor onze Wii ! Je zou mijn kinderen daar heeeeeel blij mee maken!

Geef een reactie