Ik ben jarig! Extra straffe giveaway 2! Schwarzkopf.

Als tweede extra straffe giveaway gaan we naar de categorie beauty en verzorging.

Schwarzkopf lanceerde recent het nieuwe haarmerk essence ULTÎME, dat exclusief ontwikkeld werd in samenwerking met Claudia Schiffer.Schwarzkopf essence ULTÎME biedt vrouwen een haarverzorgingslijn voor ijzersterk glanzend en schitterend haar met luxueuze parelextracten als ingrediënt. Onderdeel van de samenwerking tussen Schwarzkopf en Claudia Schiffer is ook de creatie van een superieure, kenmerkende geur. Deze bestaat uit 135 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die perfect harmoniseren met de verschillende formules. Het resultaat is een tijdloze, moderne geur met tonen van vers fruit en witte bloesem, afgerond met een sensuele combinatie van witte muskus, sandelhout en vanille.

De Omega Repair-lijn met rijke omegaolie bouwt de structuur van beschadigd haar opnieuw op en voorkomt gespleten haarpunten. De lijn bevat een shampoo, een conditioner, een BB Hair Beautyfier 7 in 1 en een intensief masker.
image

We blijven bij het vaste stramien om de winnaar aan te duiden: Manon trekt een winnaar uit de commentaren die hieronder geplaatst worden. De winnaar wordt bekendgemaakt op 21 mei. Veel succes!

EDIT: And  the winner is GudrunDF! Veel plezier ermee, ik hoop dat je haren er deugd van hebben!

Schwarzkopf

11 thoughts on “Ik ben jarig! Extra straffe giveaway 2! Schwarzkopf.

  1. Gelukkige verjaardag! Ik ontdekt graag goeie nieuwe shampoos met mijn lange haar… en ik houd van lekkere geurtjes. Wil deze graag eens testen.

Geef een reactie