Even tussendoor

Danone deed al een paar keer van open boerderijdag. Campina dacht daar hetzelfde over, dus miste je de boerderijdagen van Danone, geen nood! Campina stelt dit jaar ook een paar van hun mooie melkveeboerderijen open!

Op de Campina Boerderijdag word je bij boerenfamilies in Lembeke, Klemskerke en Obigies ondergedompeld in het echte boerenleven. Knuffel een koe, neem deel aan een boeiende rondleiding door een gepassioneerde Campina boer en proef van de heerlijke Campina zuivelproducten. Voor de kleinsten is er toffe kinderanimatie voorzien. Bovendien ontdek je die dag ook voor het eerst de avontuurlijke Campina fietsroutes én kunnen de echte Campina fans tijdens de Boerderijdag meedingen naar een hippe groene Campina fiets.

De Campina Boerderijdag wordt niet voor niets op 1 juni georganiseerd. Het is de dag die door de wereldvoedselorganisatie FAO werd uitgeroepen tot Wereldmelkdag. De organisatie riep deze dag in het leven om even stil te staan bij al het goede waar melk voor staat: de natuurlijke oorsprong, de voedingswaarde, de talloze heerlijke zuivelproducten waar wereldwijd zoveel mensen dol op zijn en het economisch belang van melk voor het platteland en de complete voedselketen.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan hier in zolang er nog plaatsjes zijn!

Veel plezier!

Geef een reactie